Tid til eftersyn

Book dit eftersyn i god tid og opnå en lang række fordele. Større reparationer eller øvrige uventede overraskelser bliver kun udført efter nærmere aftale.

Undgå at få fingrene i maskinen

Når det gælder eftersyn, er det din garanti for, at din maskine er klar til arbejdet. Vi servicerer, tester og udfører reparationer, efter aftale med dig naturligvis - så du har den bedste forudsætning for at klare dit arbejde. Tag kontakt til din lokale afdeling og få booket dine eftersyn i god tid - og opnå en række fordele.

Høstmaskiner

Vi tilbyder en CLAAS vintereftersynspakke til kontrol af din maskine efter høst. Mindre skader, mangler eller slid på maskinen kan få ekstreme konsekvenser ved næste høst. Et eftersyn hos din lokale CLAAS forhandler sikrer dig, at din høstmaskine bliver klar i tide.

Traktorer

For at opretholde garantien er det vigtigt at overholde servicebetingelserne - og den del hjælper vi med. Vi tjekker, tester, finjusterer og udskifter de nødvendige sliddele på traktoren og sikre, at alt service indberettes til CLAAS, så du kan fortsætte arbejdet uden at være nervøs for, om du har overset noget.

A/C-anlæg

Få planlagt dit A/Ceftersyn med det samme. I alle vores afdelinger laver værkstederne
eftersyn af A/C-anlæg, hvor vi tjekker det hele igennem og sikrer os, at det fungerer optimalt.

Redskaber

Ikke alle maskine kræver et eftersyn ved lov - derfor kan de have brug for det alligevel. Vi laver eftersyn på alle redskaber fra alle mærker fx ,Kombinationssæt, ballepressere, roeoptagere, såmaskiner, gyllevogne, afskubbervogne samt mange flere.

Hydr. løftemaskiner

Vi udfører det lovpligtige eftersyn på hydraulisk løftende maskiner m.fl. Eftersynet er din garanti for, at dine maskiner lever op til et arbejdsmiljøforsvarligt sikkerhedsniveau. Vi kan lave eftersynet hos dig eller på vores værksted.

Sprøjter

Få fikset dit sprøjteeftersyn hos os. Hvis du er forhindret i at komme til os, så kører vi også gerne ud og laver eftersynet hos dig. Vi laver eftersyn på alle de kendte mærker, såsom Amazone, Kverneland, Hardi, Kuhn m.fl.

Bremser

Hvert efterår kan du få testet dine bremser hos os. Skal noget fikses, kan vi også hjælpe med det.

Reservedele

Vi står altid klar med at hjælpe dig med at få den reservedel, som du står og mangler. Ofte kan vi hjælpe dig med det samme, og enkelte gange skal vi bestille det hjem. Som regel kan vi have det i hænde indenfor 24 timer - så du hurtigt er kørende igen.

Book dit eftersyn nær dig

Intet match

Brønderslev
Markedsvej 138
9700  Brønderslev
Hinnerup
Herredsvej 8
6382  Hinnerup
Hvam
Hannerupvej 21
9620  Aalestrup
Kolding
Ambolten 35
6000  Kolding