Landbrugsmaskinmekaniker 
søges til Traktor Høst i afd. Kolding 

Vi søger en ny kollega til vores serviceteam til Traktor & Høstspecialisten A/S i Kolding. Du bliver en del af vores team på 12 mand, som alle brænder for at give kunderne den bedste service.

Du er en dygtig og erfaren mekaniker inden for landbrugsmaskiner og har erfaring med efterhængte redskaber, sprøjter og GPS.

Picture
Picture

Salgskonsulent søges til afd. Hinnerup

Vi udvider salgsstyrken og tilbyder en unik mulighed for dig, som vil skabe resultater gennem salg af nogle af markedets førende premium brands.

Du bliver en del af salgsteamet i Traktor Høst, som består af 10 dygtige kolleger fordelt på fire afdelinger, og som du kan sparre med. Vi lærer dig op i vores vision, kultur og værdier, så vi sammen kan høste fordel af markedets potentiale samt øge kundetilfredsheden.

Salgskonsulent søges til afd. Brønderslev 

Til vores salgsstyrken i nord søger vi en ny kollega, som gerne vil skabe resultater igennem salg af nogle af markedets førende premium brands.

En naturlig del af jobbet er kunderelationer, hvor du skal være opsøgende med henblik på at skabe og vedligeholde relationer til både eksisterende og nye kunder.

Picture
Picture

Aktiv og energisk reservedelsekspedient til afd. Hinnerup

Har du erfaring indenfor området, og søger du nye udfordringer? Så er stillingen lige noget for dig!​

Til Traktor & Høstspecialistens i Hinnerup søger vi en reservedelsekspedient. Du skal være frisk på ekspeditionsopgaver samtidig med, at du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en god og effektiv ekspedition.

Landbrugsmaskinmekaniker 
søges til Traktor Høst i afd. Hinnerup 

Til vores værksted i Hinnerup søger vi snarest en dygtig og erfaren landbrugsmaskine-mekaniker som kan tiltræde vores Traktorteam.

Du er selvstændig montør/mekaniker med gode sprogkundskaber. Du er energisk, udadvendt og du skal i perioder være indstillet på arbejde uden for normal arbejdstid.

Picture
Picture

Handelselev søges til reservedelslageret hos afd. Hinnerup

Har du mod på en erhvervsuddannelse indenfor handel og lager i landbrugsmaskinbranchen, så har vi måske jobbet for dig.​

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?