Picture

Montør/mekaniker søges til afd. Hvam

Vi søger en ny kollega til vores serviceteam til Traktor & Høstspecialisten A/S i Hvam. Du bliver en del af vores team på 7 kolleger, som alle brænder for at give kunderne den bedste service.

Du er selvstændig montør/mekaniker med gode sprogkundskaber. Du er energisk, udadvendt og du trives med en travl hverdag med mange spændende udfordringer.
Dine opgaver bliver at servicere vores kunder enten ude ved kunden eller på værkstedet.

Lageransvarlig i Hinnerup 

Vi søger snarest en ny og ambitiøs Lageransvarlig for vores reservedelsafdeling i Hinnerup. Sammen med de øvrige kolleger skal der skabes resultater gennem god kundeservice, og derfor søges en Lageransvarlig med stor praktisk erfaring.

Du har til daglig ansvar for din afdeling i Hinnerup, og med reference til Eftermarkedschefen har I fælles ansvar for de øvrige fire reservedelsekspedienter i afdelingen. Sammen har I et fælles ansvar for at hjælpe og servicere kunder og montører, som dagligt har brug for jeres ekspertise.

Picture
Picture

Handelselev søges til reservedelslageret hos afd. Hinnerup

Har du mod på en erhvervsuddannelse indenfor handel og lager i landbrugsmaskinbranchen, så har vi måske jobbet for dig.​

Har du afsluttet grundforløb inden for kontor, handel og forretningsservice, og har du lyst til at arbejde med kunder samt arbejde med internt og eksternt salg? Så er dette elevforløb måske lige noget for dig?

Landbrugsmaskinmekaniker 
søges til Traktor Høst i afd. Hinnerup 

Til vores værksted i Hinnerup søger vi snarest en dygtig og erfaren landbrugsmaskine-mekaniker som kan tiltræde vores Traktorteam.

Du er selvstændig montør/mekaniker med gode sprogkundskaber. Du er energisk, udadvendt og du skal i perioder være indstillet på arbejde uden for normal arbejdstid.

Picture